Praktische info

Zodra je beslist hebt om bij ons Taekwondo te komen trainen heb je natuurlijk materiaal nodig zoals een trainingspak of dobok. We dragen in onze vereniging allemaal dezelfde doboks van het merk Kwon.

Dobok

Bestel je dobok ( en tok als je een man bent ) bij de hoofdtrainer. Deze betaal je als je de dobok ( en tok ) ontvangt. Om de juiste dobok te ontvangen zullen we eerst je lengte meten. In de prijs van de dobok zijn ook alle examenkosten inbegrepen zoals nieuwe banden en kupcertificaten.

Doe je mee aan de wedstrijdtraining dan raden we je volgend materiaal aan zoals scheen-en wreefbeschermer, arm – en bitbeschermer. Deze kun je ook in de club kopen natuurlijk.

Je kan ook een grijs t-shirt in de club bestellen die je tijdens de wedstrijdtraining mag aandoen.

Trainingspak

Als moderne Taekwondoschool hebben we een trendy trainingspak. We kozen voor het gekende merk Jako. We hebben een pak in topkwaliteit en ééntje in een goedkopere stof voor de snel groeiende jeugd. Je kan onze trainingspakken en wedstrijd t-shirt hier bekijken. Op de borst van het trainingspak staat ons clublogo.

Trainingsuren

Dag

Type training

Deelnemers

Trainingsplaats

Dinsdag
19:00 - 20:00

Tijdens deze speciale training leer je op een gestructureerde en speelse manier alle knepen van de Taekwondo sport. De deelnemers van deze training worden geselecteerd door de trainers en zijn tussen 6 en 12 jaar jong. Elke training leer je iets nieuws dus het is voor deze groep zeer belangrijk om op alle trainingen aanwezig te zijn. Buiten het aanleren van nieuwe technieken komen ook de taegeuks ( stijl ) en sparring (kyorugi competitie) ruim aan bod.

Kinderen van 6 tot 11 jaar.

Op uitnodiging.

Budohal Elewijt

Dinsdag
20:00 - 21:30

We leren jou de gekende Taekwondo trap- en stijltechnieken.  Tevens geven we jou onderricht in hosinsul

( zelfverdediging ).

Iedereen vanaf 12 jaar

Budohal Elewijt

Woensdag

19:00 - 20:00

De kinderen van 6 tot 11 jaar die afkomstig zijn uit Mechelen en omstreken leren nieuwe technieken aan

Kinderen van 6 tot 11 jaar

 

Sportschuur Donkerlei

Donderdag
19:00 - 20:00

De kinderen van 6 tot 11 jaar die afkomstig zijn uit Elewijt en omstreken leren nieuwe technieken aan

Kinderen van 6 tot 11 jaar

Budohal Elewijt

Donderdag
20:00 - 21:30

We herhalen hier de aangeleerde technieken van dinsdag en voegen er enkele spectaculaire springtechnieken aan toe.

Iedereen vanaf 12 jaar

Budohal Elewijt

Zaterdag
09:30 - 10:30

Op speelse wijze worden de technieken nog eens herhaald en indien nodig bijgeschaafd. Deze training staat open voor ALLE kinderen.
De ouders kunnen gezellig in het cafetaria de trainingen volgen.

Alle kinderen van 6 tot 11 jaar

Budohal Elewijt

Zaterdag
10:30 - 12:00

De laatste training van de week is een typische wedstrijdtraining. Je leert sparren met pantser. Als je deelneemt aan deze training dan kun je ook geselecteerd worden om deel te nemen aan echte sparringswedstrijden.De sfeer tijdens deze training is erg los maar we verwachten van elke deelnemer 100 % inzet. Het Taekwondo Team T-Joo is elke zaterdag op deze training aanwezig. Iedereen vanaf gele band is welkom.

Alle leden met inzet zijn welkom.

 

Budohal Elewijt

Trainingszalen

We trainen op dinsdag, donderdag en zaterdag in de Budohal van Elewijt. Deze sportzaal ligt in de Driesstraat naast het voetbalveld van Elewijt en heeft een ruime parking. De Budohal is voorzien van elk modern comfort zoals verschillende kleedkamers, douches en een cafetaria waar de ouders de trainingen kunnen volgen.
Op woensdag trainen we met de kinderen in de sportschuur Donkerlei in Mechelen. Er is hier ook een parking voorzien.
TAEKWONDO T-JOO
Budohal
Driesstraat 26 
1982 Elewijt

Telefoon
0474 255 837
E-mail
t-joo@telenet.be

 

Vind ons ook op