Praktische info

Zodra je beslist hebt om bij ons Taekwondo te komen trainen heb je natuurlijk materiaal nodig zoals een trainingspak of dobok. We dragen in onze vereniging allemaal dezelfde doboks van het merk Kwon.

Dobok

Bestel je dobok ( en tok als je een man bent ) bij de hoofdtrainer. Deze betaal je als je de dobok ( en tok ) ontvangt. Om de juiste dobok te ontvangen zullen we eerst je lengte meten. In de prijs van de dobok zijn ook alle examenkosten inbegrepen zoals nieuwe banden en kupcertificaten.

Doe je mee aan de wedstrijdtraining dan raden we je volgend materiaal aan zoals scheen-en wreefbeschermer, arm – en bitbeschermer. Deze kun je ook in de club kopen natuurlijk.

Je kan ook een grijs t-shirt in de club bestellen die je tijdens de wedstrijdtraining mag aandoen.

Trainingspak

Als moderne Taekwondoschool hebben we een trendy trainingspak. We kozen voor het gekende merk Jako. Dit is hetzelfde merk als onze Belgische Olympische Taekwondo ploeg. We hebben een pak in topkwaliteit en ééntje in een goedkopere stof voor de snel groeiende jeugd. Je kan onze trainingspakken en wedstrijd t-shirt hier bekijken. Op de rug van het trainingspak staat ons clublogo.

Trainingsuren

Dag

Type training

Lesgever

Geholpen door

Dinsdag
19:00 - 20:00

Tijdens deze speciale training leer je op een gestructureerde en speelse manier alle knepen van de Taekwondo sport. De deelnemers van deze training worden geselecteerd door de trainers en zijn tussen 6 en 12 jaar jong. Elke training leer je iets nieuws dus het is voor deze groep zeer belangrijk om op alle trainingen aanwezig te zijn. Buiten het aanleren van nieuwe technieken komen ook de taegeuks ( stijl ) en sparring (kyorugi competitie) ruim aan bod.

Theo Huysmans

Alain Laleeuw

Dinsdag
20:00 - 21:30

Vanaf 13 jaar kun je deelnemen aan deze training. Buiten de standaardonderdelen zoals traptechnieken en taegeuks krijg je onderricht in hosinsul ( zelfverdediging ).

Theo Huysmans

Donderdag
18:30 - 19:30

De jongeren tussen 6 en 12 jaar leren hier nieuwe traptechnieken. Daarbuiten herhalen we de stijlbewegingen.

Brecht Philtjens

David Van den Abbeele

Donderdag
19:30 - 20:30

Vanaf 13 jaar herhaal je de aangeleerde technieken van dinsdag.

Brecht Philtjens

David Van den Abbeele

Zaterdag
09:30 - 10:30

Deze training focust zich op de jeugd tussen 6 en 12 jaar. Op speelse wijze worden de technieken nog eens herhaald en indien nodig bijgeschaafd. De ouders kunnen gezellig in het cafetaria de trainingen volgen.

Brecht Philtjens

Thibault Vanmelle

Zaterdag
10:30 - 12:00

De laatste training van de week is een typische wedstrijdtraining. Je leert sparren met pantser. Als je deelneemt aan deze training dan kun je ook geselecteerd worden om deel te nemen aan echte sparringswedstrijden.De sfeer tijdens deze training is erg los maar we verwachten van elke deelnemer 100 % inzet. Het Taekwondo Team T-Joo is elke zaterdag op deze training aanwezig. Iedereen vanaf gele band is welkom.

Theo Huysmans

Trainingszaal of Dochang

We trainen in de Budohal van Elewijt. Deze sportzaal ligt in de Driesstraat naast het voetbalveld van Elewijt en heeft een ruime parking. De Budohal is voorzien van elk modern comfort zoals verschillende kleedkamers, douches en een cafetaria waar de ouders de trainingen kunnen volgen.
TAEKWONDO T-JOO
Binnenbeekstraat 9
1982 Elewijt
Privacy
Telefoon
0474 255 837
E-mail
info@t-joo.be
Vind ons ook op