Over T-JOO

De vereniging

De Taekwondoclub T-Joo werd gesticht door Theo Huysmans in 1999. We sporten in de Budohal in de gemeente Elewijt. In onze vereniging kan praktisch iedereen Taekwondo beoefenen. Jong en oud met een minimumleeftijd van 6 jaar. De trainers geven les op elk niveau en hebben een trainersdiploma van Sport Vlaanderen. Veel van onze leden beoefen deze sport puur recreatief. Anderen doen weer mee aan wedstrijden. We trainen in onze dochang ( trainingszaal ) op Taekwondo matten.

Vriendschap

In onze club is vriendschap zeer belangrijk. We zijn één grote familie waar ras, afkomst of geloof niet belangrijk zijn. Iedereen is er gelijk. Wij streven naar een toffe club waar iedereen zich welkom voelt.

Respect

Of je nu jong of oud bent, klein of groot, we hebben allemaal respect voor elkaar en handelen hier ook naar. Taekwondo is gebaseerd op wederzijds respect. Om respect in deze vereniging te verdienen zet je natuurlijk steeds je beste beentje voor.

Spirit

We verwachten van jou dat je je inzet tijdens de trainingen. Als je snel vorderingen wil maken in deze sport dan oefen je de aangeleerde technieken ook buiten de trainingen. Vooral lenigheid en de stijloefeningen vragen wel eens extra aandacht.

Theo Huysmans

Al sinds zijn jeugd was Theo Huysmans gefascineerd door de Koreaanse gevechtssport Taekwondo. Zijn interesse voor wedstrijden veranderde langzaam in de drang om zelf een Taekwondoschool te leiden. Als 6de dan zwarte band Kukkiwon en Trainer B bij sport Vlaanderen weet hij als geen ander de Taekwondomicrobe door te geven aan zijn studenten.

Telefoon
0474 255 837
E-mail
info@t-joo.be

Brecht Philtjens

Brecht startte taekwondo bij T-Joo. Als geen ander weet hij hoe deze vereniging werkt en traint hij met volle passie de jeugd. Hij traint nog actief mee en kan als 1ste dan zwarte band zijn mannetje nog goed staan tijdens de wedstrijdtraining.

Telefoon
0472 343 141
E-mail
info@t-joo.be
De trainers worden bijgestaan door: 
Thibault Vanmelle
David Van den Abbeele
Alain Laleeuw

Lid worden van onze club?

TAEKWONDO T-JOO
Binnenbeekstraat 9
1982 Elewijt
Privacy
Telefoon
0474 255 837
E-mail
info@t-joo.be
Vind ons ook op