Nieuws

Open Challenge cup Tongeren

Met 3 kampers reisden we af naar Tongeren. Als eerste kwam Mohammed aan de beurt die met mooie technieken het zijn tegenstander erg moeilijk maakte. Op het einde van de tweede ronde stond het 7-6 in het voordeel van Mohammed maar door een duwfout krijg Mohammed in de laatste ronde een strafpunt tegen. Spijtig genoeg kon zijn tegenstander snel een golden point scoren.

Rayan deed voor de eerste keer mee aan een wedstrijd en kon ons allemaal verrassen door zijn eerste wedstrijd op overtuigende wijze te winnen. Niet alleen met bikyo chagi maar er zaten zelfs enkele mooie dwit chagi’s tussen.

In zijn tweede wedstrijd moest hij kampen tegen een Nederlandse groene band die duidelijk al heel wat ervaring had. Rayan behaalde desalniettemin een derde plaats. Ayoub, die tijdens het Belgische kampioenschap geen tegenstander had was super gemotiveerd om zijn beste beentje voor te zetten.

In zijn eerste wedstrijd combineerde hij mooi zodat hij vlot kon scoren. De tegenstander in de tweede wedstrijd was duidelijk een maatje te klein voor hem en gaf op tijdens de tweede ronde. Proficiat met de eerste plaats. Vandaag was een aangename dag omdat we toch progressie zagen bij onze kampers.

Lid worden van onze club?

TAEKWONDO T-JOO
Budohal
Driesstraat 26 
1982 Elewijt

Telefoon
0474 255 837
E-mail
t-joo@telenet.be

 

Vind ons ook op