Nieuws

International Masters Limburg

Met 7 kampers en 2 coaches trokken we naar Limburg om er deel te nemen aan de Masters. Als jongste kwam Tiffany als eerste op de mat. Haar tegenstandster was duidelijk iets zwaarder gebouwd en zeker een stuk groter. Ondanks haar nooit aflatende inzet verloor ze haar wedstrijd.

Mohammed vocht in de -27kg en won gemakkelijk zijn eerste wedstrijd met een overtuigende 19-0. Zijn tegenstandster in de tweede rond was andere koek en veel te sterk voor Mohammed. De 3 -29 zeggen genoeg.

Stijn won de eerste ronde maar raakte spijtig genoeg geblesseerd in de tweede ronde en moest opgeven. Justin had een beetje pech met de loting en kwam direct uit tegen een sterke tegenstander en verloor met 7-25. Arno begon met volle moet maar moest ook zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander 3 – 9. Matthew was tijdens zijn wedstrijd sterk benadeeld omdat hij zijn bril niet mocht dragen en verloor met 0-35. Volgende keer zorgen we voor een sportbril. Als laatste kwam Ayoub aan de beurt die, zoals we nu wel een beetje gewoon raken, zijn wedstrijd won. 

Voor alle kampers ( behalve Ayoub) was dit de eerste wedstrijd en konden ze kennismaken met het wedstrijdniveau. Volgend jaar staan we er terug en we zullen dan gegarandeerd beter resultaten halen.

Lid worden van onze club?

TAEKWONDO T-JOO
Budohal
Driesstraat 26 
1982 Elewijt

Telefoon
0474 255 837
E-mail
t-joo@telenet.be

 

Vind ons ook op